Αλληλεγγύη στους εργαζομένους στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πορεία Αριστερή, με αφορμή τα γεγονότα στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας την Πέμπτη 17/10, καταγγέλλει την προσπάθεια δυσφήμησης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων, των δημοσίων υπαλλήλων και του δημόσιου τομέα γενικότερα.

Με εντολή του Α. Γεωργιάδη ελεγκτές, αντί να πραγματοποιήσουν πραγματικό έλεγχο ως όφειλαν, προσπάθησαν να εμφανίσουν παρόντες ιατρούς και νοσηλευτές ως απόντες την ίδια ώρα που έκλεισαν τα μάτια στα δεκάδες συσσωρευμένα προβλήματα των δημόσιων νοσοκομείων.

Το στημένο σκηνικό συνεχίστηκε με τις απειλές για σχηματισμό ΕΔΕ σε όσους συνδικαλιστές ζητούσαν να γίνει πραγματικός έλεγχος.

Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης φανέρωσαν και το στόχο της: Να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και να προωθήσει ανενόχλητη τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις κάτω από το βάρος των συνεχών πιέσεων της Τρόικα.

Καλούμε τους εργαζομένους σε εγρήγορση. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζομένους στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Στεκόμαστε δίπλα τους ενάντια σε όποιες απειλές και επιθέσεις. Καλούμε σε γενικευμένο πανδημοσιοϋπαλληλικό αγώνα ενάντια στη διαθεσιμότητα-κινητικότητα-απολύσεις.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: